The wishlist name can't be left blank
6 simpele projecten voor het zomerseizoen

6 simpele projecten voor het zomerseizoen

July 25th, 2024
Little Greene

Omarm deze zomer kleine veranderingen met een grote impact. Of het nu gaat om een klusje dat je al het hele jaar in je hoofd hebt, of als je op zoek bent naar een snelle manier om de kamer op te fleuren, dit is het perfecte moment om te beginnen met al die eenvoudige decoratieprojecten.

Bekijk onze ideeën voor zes kleine projecten voor tijdens de zomervakantie, met opties om de buitenruimte op te frissen of het interieur mooier te maken…

Muur: ‘Celestial Blue’, stoel: ‘Marine Blue’, balustrade: ‘Loft White’

1. Verf je tuinstoelen met een levendige, knallende kleur

Nu je meer tijd buiten doorbrengt, biedt de zomer een kans om de tuin wat levendiger te maken. Door de tuinstoelen te verven, voeg je een leuke kleur toe en breng je vreugde en energie in een buitenruimte. Kies een felle kleur die contrasteert met het omringende groen en een aanvulling is op al aanwezige verfkleuren.

Intelligent Exterior Eggshell’ is onze sneldrogende buitenverf op waterbasis, verkrijgbaar in alle kleuren van Little Greene. Het droogt tot een robuuste, weerbestendige laag, het is self-priming op kaal en geverfd hout en het kan ook worden gecombineerd met onze ‘Intelligent ASP’-primer om kunststof of metalen tuinmeubelen te verven.

Houtwerk: ‘Ceviche’, muur: ‘Sunlight’

2. Introduceer een heldere seizoenskleur op één muur

Een van de makkelijkste manieren om een kamer te transformeren is door een frisse nieuwe verfkleur te introduceren op een muur, waardoor er een opvallend middelpunt ontstaat. Laat je inspireren door vrolijke seizoenskleurpaletten om het interieur deze zomer op te fleuren.

Voor een directe verandering in de slaapkamer kun je onze kleurenkaart verkennen om een tint te vinden waar je van houdt en die je elke dag weer opvrolijkt. Overweeg om de muur achter het bed te schilderen in een opbeurende geeltint zoals ‘Sunlight’ om een dosis zonneschijn in de kamer te brengen.

Bestel een gratis kleurenkaart
Tipi: ‘Light Peachblossom’, ‘Canton’, ‘Yellow-Pink’, ‘Tuscan Red’ en ‘Tea with Florence’ – hek: ‘Juniper Ash’

3. Creëer een kleurrijke buitenspeelruimte

De zomer is een geweldige tijd om je kleintjes te betrekken bij decoratieprojecten! Onze ‘Intelligent Paints’ zijn allemaal gecertificeerd kindvriendelijk, met geurarme formules op waterbasis die geen gevaarlijke ingrediënten bevatten.

We hebben deze volledig afwasbare afwerkingen ontworpen met het drukke gezinshuis in gedachten, zodat je met een gerust hart inspirerende speelruimtes kunt creëren waar de kleintjes veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan. Gebruik ‘Intelligent Exterior Eggshell’ om een buitenhuisje, hut of tipi te schilderen in een leuke regenboog aan tinten die hun verbeelding zullen prikkelen.

Behang: ‘Fern – Off Black’, bed: ‘Middle Buff’

4. Verf een meubelstuk om een middelpunt te creëren

Heb niet het gevoel dat je de hele kamer moet verven om het interieur te verfraaien. Het verven van een meubelstuk in een bijpassende verfkleur kan een transformerend effect hebben en het interieur een elegante, afgewerkte look geven.

Als je impact wilt toevoegen en het interieur interessanter wilt maken, kies dan een sterke accentkleur die contrasteert met je bestaande muurkleuren. Een verfijnde maar opvallende tint zoals ‘Middle Buff’ is de perfecte keuze om het interieur een verassend eigentijds tintje te geven.

Muur: ‘Green Stone – Light’, deur: ‘Pea Green’

5. Geef buitendeuren een accentkleur

Of het nu gaat om een grote voordeur of een onopvallende zij-ingang, buitendeuren lenen zich fantastisch voor een prachtig kleuraccent. Na een eenvoudige schuurbeurt en een paar lagen van de door jou gekozen primer en verfafwerking naar keuze, kun je de transformatie in slechts één weekend voltooien. Overweeg een uitnodigende groentint zoals ‘Pea Green’ als harmonieuze aanvulling op seizoensbloemen en beplanting.

Dankzij de recente upgrade heeft onze ‘Intelligent Gloss’-afwerking nu een verbeterde glansgraad van 87-90%. De schitterende, reflecterende glans is vergelijkbaar met een traditionele glans op oliebasis, maar doordat je na een korte tijd van 2-6 uur de volgende laag kunt aanbrengen, is deze afwerking ideaal voor buitendecoratieprojecten met minimale onderbreking

Linkermuur: ‘Obscura’, bureau en paneelwerk: ‘Obscura’, rechterpaneelwerk: ‘Juniper Ash’

6. Bereid je werkkamer voor met een frisse kleur

Het is belangrijk om een speciale ruimte te hebben waar je je kunt concentreren en gemotiveerd kunt werken, maar thuiswerkplekken voelen vaak saai en inspiratieloos aan. Waarom gebruik je de zomervakantie niet om jouw thuiswerkplek een make-over te geven?

Een simpele verandering van verfkleur kan de sfeer van de studeerruimte al veranderen en een positieve omgeving creëren die je creatieve energie elke dag doet stromen. Overweeg frisse maar zachte en kalmerende tinten waar je je prettig bij voelt. Een licht gedempt blauw zoals ‘Obscura’ is de perfecte kleurkeuze voor een werk- of studeerruimte.

Gerelateerde artikelen

Introductie van 'Double Drenching' 

Introductie van 'Double Drenching' 

Werk je keukenkastjes bij met de verbeterde ‘Intelligent Paints’

Werk je keukenkastjes bij met de verbeterde ‘Intelligent Paints’

Vind kleurinspiratie voor jouw zomerproject…

Vind kleurinspiratie voor jouw zomerproject…

Eenvoudige manieren om je tuinmeubels te updaten

Eenvoudige manieren om je tuinmeubels te updaten